İzleyiciler

4 Haziran 2012 Pazartesi

KENDİNİ TASARIMA TESLİM ETMEYE HAZIRMISIN?



CADDE KENDİNİ TASARIMA TESLİM EDİYOR,HAZIRMISIN?

2009 yılından ilk mağazasını Galata Serdar’ı Ekrem sokakta açan, Türk tasarımcıların koleksiyonları ile hayat bulan BUILDING mağazası, yeni şubesi Erenköy’de Açıldı.!!!

Galata, Akmerkez, Ataşehir-Hillside Trio gibi pek çok lokasyonda yer alan Building, Geleceğin modasına yön veren 45 genç Türk moda ve aksesuar tasarımcısının yeni sezon koleksiyonlarını moda sevenler ile buluşturuyor. Yeni girişimleri arasında moda tasarıcılarının yanı sıra endüstriyel tasarım objelerine de yer verecek Building, Anadolu Yaka’na yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

İstanbul Fashion Week, fashion bloging ile git gide büyüyen moda sektörüne karşılık artık Erenköy de bu tasarımın bir parçası olmak istiyor. Yoğun talep üzerine Building, Erenköy yeni şubesi 3 Haziran Pazar Günü Açıldı.





Building Erenköy Mağazasında  koleksiyonları yer alan tasarımcılar:

AYSEGUL YUCEL, AYTUĞ UĞUZ, BURCAK BASARAN, DIMARA, ECE SALICI, ESRA SUMER, GİZEM BAŞ, MİNE GÜRSOY, MYBESTFRIENDS, NAZLI BOZDAĞ, ÖZLEM AHIAKIN, SELDA ŞAHBAZ, TRU PROJECT, ZEYNEP TOSUN, BY CENK TAŞDEMİR, LILYANDROSE, PETRA, DUYGU CİNİSLİ, BY SPRING, EMRE ERDEMOĞLU, AYÇA ÜNÜVAR, ZERRİN AKINCI , HÜSNA, ELİF İ. DOĞAN, 100% MAGENTA by Melahat Pehlivan , BARNIE, BEGART, MAZURA , BURÇAK ERTEM, CEYLAN ZİGOŞLU, CİHAN NACAR, KITH&KIN, NAZLI CEYLAN, ŞİVE BAŞOĞLU, TULUĞ AYTAÇ, SONGÜL CABACI, LIN JEWELLERY, URBANBAKE, OLD SANDAL, JANSET BİLGİN, MUSTAFA AYDIN, CEM EVİRGEN , PINAR GUZER, B-BANGLE, CENK ENUSTUN




Building Hakkında:
 2009 yılında “Build Your Own Fashion” projesiyle Genç Türk Tasarımcıların koleksiyonlarını satmaya başladı. 5 farklı ayağı gerçekleşen projede 100’e yakın tasarımcıyla çalışıldı. Galata mağazasın’da başlatılan girişimcilik projesi ile Akmerkez, Hillside SU, Hillside Trio gibi pek çok mecrada Pop Up storeları yer alıyor.


Önünde Çok hoş taşlardan oluşturulmuş zemine sahip bahçesi var,Otoparkı mevcut ve İçerde Belli dönemlerde Tasarımcılarla beraber  workshoplara katılabileceğiniz,bir tasarım odası mevcut :)
Mutlaka Ugrayın,Tarzınıza uygun ve tabii ki her bütçeye uygun bulabileceğiniz tasarım ürünler Mevcut.

Erenköy Building Mağazası Adres:
Abdulkadir Noyan Sokak.Yalı Apt. no:8/2
Erenköy





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder