İzleyiciler

4 Haziran 2012 Pazartesi

Building Erenköy Mağazada Açılışta Neler Tasarladık:)


Building Erenköy Mağazası 3 Haziran Pazar Günü,Çok Farklı bir Konsept Brunch etkinliği ile Açıldı.
Pinkylola tabii ki oradaydı,Çoğu kişinin bildiği üzere önceki sezon Akmerkez Pop-up Store'da Zaten Pinkylola ürünleri olan çanta ve aksesuar grubu satılmaktaydı.Şimdi Misafir olarak gittik
Duygu Cinisli ile Yanyana Tasarıma Soyunduk,Naif kıyafetlerimize aldırmadan, ama Tasarımcı Yerinde durmaz her türlü etkinliğe katılır,destek olur hatta ,uygular.
Bu durumdan yola çıkarak,Açılış için kendi Tshirtünü tasarla etkinliği de düşünülmüş,gayette iyi oldu ama biraz eksikler vardı o da malzeme eksikliği.
Mesela,Ben kurdela,rafya,tutkal,zımba ve farklı renklerde boyalar hayal etmiştim.Fakat Bu konuda biraz eksiklik vardi,belki bir daha yapılırsa yaptıklarım dikkate alınır belki :) Ön bilgi vermiş olurum böylece.
Boyalari surebilmek için tasarımcının zihnini çalıştırması gerekiyordu,neyse böyle şeylere acık olduğumdan pipet alarak onu fırca gibi kullandım :)
Tabii ki renk skalamız sınırlı olduğundan ;neon yeşil-sarı-siyah 3 rengi karıştırıp yeşilin tonlarını oluşturmaktan başka secenek yoktu,Ah bir kırmızı-mavi ana renk niye yoktu ki.



                                                 Begart'ın Tasarımcısı Sevgili Begüm Zincirlerden oluşan Tshirt tasarlıyor.Sonra Zincir kalmadı ama :))


Olsa daha neler çıkaracaktım belki ama Yaptığım ilk ürün beğenilince aynısından bir tane daha yaptım tabii,Ürünümü alan başka bir tasarımcı arkadaşımın oması daha keyifli oldu tabii ki.

Keşke daha çok vakit ve malzeme olsaydı,birde masada zamanında yer bulabilseydik,çünkü sıra bekledik diyebilirim.

Sonrada 2.cı tasarıma gectım bıraz basic kalmış gıbı gözukebilir ama bu tarz portföy bir çanta tasarımımın olması Tasarımın ismi ve buıldıng Açılışının Gerçekten güzel ve keyifli Bir gün olması.2.Tasarıma etken oldu.
Hatta ıkıncının, bulutun detayları vakıt yeterlı olmadığından çengelli iğne ile tutturdum,ama kısa zamanda tamamıyle kumaşa bağlayacağım



Soldaki Duygu Cinisli Tasarımı tshirt,Sağdaki Pinkylola Tasarımı Tshirt
(mavı tshirt'u bulup edınmelısınız,bu sezon tasarımcının taytları ıle super uyumlu:)


1.Pinkylola Tshırt,yakası zincir seklınde boyama fakat beyaz görduğunuz yerler boş,yaka detayı var:)

 Bu 'da 2.tshirt :)
Ve Güzel Bir Gün İsimli Önceden tasarladığım ,Kot ve deri detaylı Portföy :)
.

Bize Çok hoş anısı olan ürünler oldu,birde orada beğenilip sipariş almak en keyif vericiydi.

Umarım Bu Tarz Etkinlikler daha çok yaparız,ve bir Çok kişiye ulaşırız,Hatta Sosyal sorumluluk Projesi içinde Genç Tasarımcılar Ürün Tasarlamalıyız.
:)))

Tasarım Aşktan Doğar,
Aşk Hayalgücünden beslenir,




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder