İzleyiciler

5 Haziran 2012 Salı

Keşif:Lezzet Kapısı-Deniz Mahsülü ve Sushi sevenlere





Bugünkü konuyu,Pazar günü gittiğim bu lezzet kapısı belirledi.Ben Yurtdışındayken ailem bahsetmişti,Çok lezzetli bir yer keşfettik,sushide var sen seversın demişlerdi.Akşam iş çıkışı gidildiğinde de Alkolde olsa dedirtir, en azından Bira olsa da keyif yapsak tadında bir yer.
Caddebostan ile Erenköy Arasında,Erenköy camiinin tam karşısında 'Dardenia'ismi.Çok büyük değil bu durumda dezavantaj çünkü,gelen ayakta kalıyor yada beklemeden gitmek zorunda kalıyorlar.
Kapalı alanıda çok az yaz bitip kışa girdiklerinde sıkıntı olacak,yanlarında dükkan burger tarzı bir yer var keşke orası kapanıp Dardenia'nın olsa bence daha makbule gecer.
Yada cadde üzerinde daha büyük yer bulmalılar.
Ayrıca Aanadolu yakasında sadece bağdat caddesinde ve Avrupa yakasında ise Maslakta var.
Sanırım eve servisleride var ama bu konuda net bir bilgim yok sizleri yanıltmıyım,yemeksepeti.com üzerinden belki vardır.
Yeme-içme kategorisine gelirsek.
Midye Tava-Dolma olması müthiş Fiyatlarının uygun olması ve bıldığımız ağır yağlarda kızaltılmamış olması bize lezzeti daha bir sevdiriyor.
Kalitelerini asla bozmamaları bu tarz yerlerin temennisi,Ayrıca Sushi severler merak etmiştir çeşitleri ve lezzeti ve tabii ki fiyatları,Fiyatlar çok ucuz 9lu mix aldım, ve lezzetini bayagı beğendim sunumda güzel,gereksiz olsa da ekmekde veriyorlar tabii midye tava aldığım için vermişlerdi.
Midye tava 4 stickten(ince şiş gıbı olur) oluşuyordu,8.90tl
ve Sushi Roll Mix 9'lu ;11.90 tl
ve 1 adette su aldım.Çünkü yurtdışında sushi ile çok ender alkol tüketıyorlar.Genelde su veya brown rice japanese tea :)
Su doyuruculuğu ve tokluğuda bır anlamda attırıyor zaten Tüketin haydi şimdi aklımıza gelmişken.çok susuz kalan var biliyorum.İlaç gibi düşünün bari bir zahmet:)

Ayrıca Tüm balık çeşitleri veya salataları tabii ki fish &cips de var :)
İçecek konusunda zayıflık var ,Su-Soda-İce Tea- Cola-Gazoz Var.
Ayrıca :Tempura sevenlere,midye çorbası ,makarnalı karides ve tatlı seceneği de mevcut.

Ama bunun dışında zaten bir sorun var mı?Biraz havalandırmada sorun olduğunu düşünüyorum dikkat edilmesi gereken bir konu dışarda ve içerde kızartma kokusu hafif etken hele sıcakta hiç çekilmez bir  hal alma ihtimali gitgide yukselıyor,ayrıca dış mekana yaz için serinlerici bir seçenek de olabilir.

Bunun dışında yapmanız gerekenler gidip kasaya siparişinizi verip ödeme yapmak,sonra sıze bır numara verıyorlar masanıza oturuyorsunuz en gec 5 dk içerisinde ,masaya koyduğunuz numaranıza ürün masanıza servis ediliyor.

Hoş ve hafif bir jazz gibi muzikte bence olabilir.En azından arada oluşan caddenın gurultusunden kurtulup kendımızı denız kenarında hissedebiliriz.

Kendilerini geliştirecekleri zaten Aşikar ama Deniz olmayan Şehir Ankara'da olsa Ankaralılarında buna bayılacağına eminim.:)

Dardenia.com
Adres:Bagdat Caddesi.no:313-c Erenköy-İstanbul

Not:Midye Dolma sevenlere Duyurulur Tepsi Midye Dolma var 30 adet :42.90tl
ve Sushi Severlere de Party Mix var :63 adet 63.90 tl
:)

Benim şimdiden favorim oldu :)









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder