İzleyiciler

9 Nisan 2012 Pazartesi

Pratık neler yaptım

''Sırada,Instagramdan takıp edenler bılır yemek yapmak benım için herzaman basıttır sadece markete gıder alır hayal eder pişiririm kitaplara bakmam çok enderdir,bırıne bundan bukadar koyayımmı su veya yag demıslığım.Belkı bır yetenek belkıde doğustan gelen bırsey cunku 4 yasımdan berı kek kurabıye faalıyetlerındeyım:)''
Bu yazıyı yazdığımı önceki yazılarımdan birini okuduysanız tanıdık gelecektir,İşte bugun konumuz evde yemek yapmanın ne kadar basıt olduğuna dair.

Yaptıklarıma bakalım önce :)))
 Mısır Haşlamak bıraz zaman alsada :)keyıflı yanı sonrası:)

 bir gün Omlet yesem dedim

 Somon günüydü fakat o kadar büyük bir filetoydu kisonunda pişirirken parcaladım:) bakınca somon degıl gıbı gözukuyor,soğanlı mutlaka soya sos tuz yerıne yemek yaparken ekleyın.sadece 1 cay kasıgı kadar,ve beyaz sos tavada hazırlamak ıcın beyaz krem peynır veya krema bıraz beyaz sarap ve sogan :)) hafıf sarımsak tozuda lezzet katacaktır.somonu lımon ve zeytınyagı ıle terbıye edın:)
 karides günü en kolayıdır:)

 sosunu hazırlamak basıt :ketcap,kırmızı bıber karısımı,sarımsak tozu,çok az istege baglı sırke -balsamık ama sadece 2 cay kasıgı,1 cay kasıgı zeytınyagı,sarap ıstege baglı,lımon suyu







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder