İzleyiciler

7 Eylül 2011 Çarşamba

Midilli'de ilk Akşam Yemeği:) 28.08.2011

Midilli'de İlk Akşam Yemeğimiz için nereye gitsek diye düşünürken ,İlk gün yemek yediğimiz liman tarafındaki restaurantlar geldi,bizim yediğimiz yerin tam yanında çay servisi yapan bir yer annemin dikkatini çekmişti,bir çay kolik olarak:),Sonunda oraya gitmeye karar verdik,Fener Restaurant ve bizi merhaba diyerek türkçe karşılayan bir personel olması ayrı bir keyifti ama Türklerin orada çoğunlukta olması pek sıkıcıydı.Çünkü yurtdışına çıkmamış gibi hissediyordunuz,en sevmediğim şey yüksek sesle konuşulmasıdır bu tarz mekanlarda .Bu az bilgili  türden olanlarda öyleydi.
Neyse ki masa ve menu ve diğer herşeyle bir anda oradan uzaklaşmaya çalışıp sonunda başardım.:)
İlk Uzo'yu burada içtik,en iyi uzoyu istedik ve hakkikaten güzelmiş bunu anladık,sonraki günlerde o markanın fabrikasına giderek oradan aldık uzolarımızı.
Barbanyan,En iyi uzo markası baş agrısı yapmıyor,rakı olarak düşünürsek bizimkilerden daha güzel içimlik biraz sert geliyor başta küçük bardaklarda servis ediyorlar ve asla uzo'ya buz koymuyorlar,Neyse ki biz ailece buz kullanmayız,oyuzden herşey daha kolay oldu.
Barbanyan 'ın Mavisini tercih edin.
4 kademeden oluşuyor.
1-En kalitelisi ve en sert olanı Afrodit (siyah)
2-barbanyan mavi 
3-yeşil etiketli barbanyan daha hafif içimlik sevenlere
4-açık mavi olanı -en hafifi
Zaten sonrasında gittiğimizde fabrikasında tadım yerınde hepsını tattık ve aralarında ki renk farkınıda gördük.
Neyse Bu gece de bir ziyafet çekmelıydık,ama abartmadan,buarda fiyatlara gelecek olursak ve surekli deniz mahsulu yedığımızı ve porsıyonların büyük olduğunu düşünürsek,min.39 Euro-max.49 Euro
tabii bu fiyatlara içki dahil toplam fiyat.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder